MENÚ

Rebeca Mut. La Llavor

Al 2017, li vaig proposar a Rebeca Mut (cantant a Musicants) un projecte d’estil més rock. Sabia que funcionaria per la seua força  i carisma a l’escenari. Ella ja havia fet coses tipo rock en l'Orquestra Pirata. Vam començar a treballar cançons al Corral. Va ser una col·laboració molt fructífera. Al poc temps ja teníem 8-9 cançons molt bones. Més avant es van incorporar Xavi Aspenbass i Josep Puigcerver (salvatges) al projecte ;)

Column group

Column group


Amb la Banda Salvatge (Xavi, Josep, Rebeca i jo) el projecte creix i guanya potencial. Ens vam estrenar a Can Pinet a Alcanalí, vam estar a la Nit de rock de Xaló, al NyesproRock a Callosa, a l'Olleria o al Feslloch. També vam estar en Àpunt Ràdio amb Amàlia Garrigós i en ÀpuntTv al programa de Carolina Ferre.
Per mi era com un repte crear un grup amb mínim de gent fent el màxim de música possible. Bateria, Baix, Guitarra i Veu. So cru i contundent. Amb Josep a la bateria, contundència, joventut i estils d'influències més actuals. Josep avuí tenint èxit amb Vaire. Amb Xavi Aspenbass teniem un baixiste super experimentat (Aspencat, Dakidarria), un luxe de músic. I al capdavant la mestra de cerimònies Rebeca

Column group

Al Corral i

                                                                                                              En Àpunt

També va ser intens i fructífer el videoclip “Dones Salvatges” realitzat per Josep Mut. amb col.laboració preciosa de centenars de dones de la comarca q es van volcar en la gravació.
"Dones Salvatges" el vam gravar a l'estudi de Pep "Tigruss" al Verger. Després el disc de Rebeca Mut va estar produït per M. Miralles (tot queda en casa) i gravat als estudis d'Albert Bertomeu.
Laurent Duval (altre top) en va substituïr a la Guitarra al 2020 al grup de Rebeca Mut, al temps q deixe  Musicants. Tenia a la família OWIX abandonada, i a la família de casa: Aixa, Pau i Antonella demandant (i en tota la raó) més temps i atenció per a ells.

Column group

 

 

 A tigrus Studios gravant "Dones Salvatges"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Amb Xavi Aspenbass (baixiste d’ Aspencat, ara en Dakidarria, Rebeca Mut i La Llavor) he tingut tb una relació ben especial. Va ser conèixer-nos a Ca Pinet i connectar. Compartíem mestre de Guitarra (Isaak Martín). Vam tirar avant el projecte de Rebeca Mut. Li vaig aconsellar músics per al seu projecte (La Llavor) on han acabat la nostra Euge, Jordi Pastor i Manolo de Musicants, o Jaume Power a la percussió.
Les presentacions de La Llavor a Xaló i Benidoleig van ser molt emotives i el públic volcat. Una alegria pq Xavi es mereix lo millor.

Column group

amb  Paco Muñoz i Manolo Miralles, història de la música en valencià i Jordi Pastor (darrere meua), el futur.

 

A Benidoleig amb La Llavor, vam fer una versió de “Tu creus” d Paco Muñoz  preciosa.

A la foto falta Ximo Escrivà q va cantar amb Paco.
 

Amb Xavi Aspenbass: Aspencat, Dakidarria, Rebeca Mut, La Llavor.

Una anècdota curiosa en va passar al Feslloch. Havíem tocat amb Rebeca a l’auditori. Per la nit, jo estava al públic mirant Dakidarria (grup top gallec) i un xic es va arrimar:
- Iee tu eres Ximo d’Owix!
- Sí, com va.
I en comenta un prou sobrat el xicon:

- Què, per Owix estar en escenaris aixina, com q s’acabat no?
En va deixar prou tallat, q dius serà precís ... jo tot resignat...vam seguir parlant de grups i tal.

Dos cançons després Gabri (cantant de Dakidarria) presentava:

- Esta nit tenim amb nosaltres al gran Ximo Guardiola del grup pioner de la música en valencià.. OWIX!! I també a Flora i David del DILUVI

Vaig fer cors a la cançó Linguas Ceibes de Dakidarria junt a Flora i David.

Acabada la col·laboració, vaig baixar i el xicon en va convidar a una cerveseta. (perdoneu-me la vanitat...)

Column group

                                       Amb Dakidarria. Molt grans.

                                         Amb David i Flora del Diluvi.